Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ

Οι πλέον ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις για αρωματισμό χώρου.

Αρωματισμός Χώρων

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στον τομέα του αρωματισμού των εσωτερικών χώρων. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, οι συνεχείς μελέτες και η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες, αναδεικνύουν το έργο μας. Τα προϊόντα μας αδρανοποιούν τις έντονες και δυσάρεστες οσμές, ενώ παράλληλα αρωματίζουν διακριτικά την ατμόσφαιρα. Η βάση τους είναι τα αρωματικά έλαια, τα οποία αναδύονται στο χώρο, κάνοντάς τον πιο ελκυστικό και ευχάριστο!

Η εγκατάσταση, ο έλεγχος και η συντήρηση των συσκευών γίνονται από εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρίας μας, οι οποίοι σας προσφέρουν λύσεις ανάλογες με τις απαιτήσεις σας. Διαθέτουμε επαγγελματικές συσκευές ψεκασμού και διάχυσης του αρώματος, ενώ μια μεγάλη ποικιλία ξεχωριστών αρωμάτων καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χώρου.

Τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα, αδρανοποιούν τις δυσάρεστες οσμές και παρέχουν ομοιόμορφη κάλυψη του χώρου.

Τα αρώματα μας είναι ιδανικά για όλους τους επαγγελματικούς χώρους π.χ γραφεία, καταστήματα ένδυσης – υπόδησης, εμπορικά, φροντιστήρια, ιατρεία, ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια, παιδότοποι, σχολές χορού, συνεργεία αυτοκινήτων, κοσμηματοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, αρτοποιεία, αναψυκτήρια, ψητοπωλεία, εκδηλώσεων, πρακτορεία προπο, κάβες ποτών, μινι μάρκετ, κ.τ.λ

Εντομοαπώθηση Χώρων

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στον τομέα της απώθησης και του ελέγχου των ανεπιθύμητων ιπτάμενων εντόμων. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, οι συνεχείς μελέτες και η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες, αναδεικνύουν το έργο μας. Τα ιπτάμενα έντομα και κυρίως η μύγα εμφανίζονται την άνοιξη και η έντονη παρουσία τους διαρκεί μέχρι τη φθινοπωρινή περίοδο. Για τον αποτελεσματικό και πιστοποιημένο τρόπο αντιμετώπισης της μύγας, διαθέτουμε τις κατάλληλες επαγγελματικές εντομοαπωθητικές συσκευές.

Η μύγα δραστηριοποιείται κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ όταν πέφτει το σκοτάδι αναπαύεται στις γωνίες των δωματίων και στη βλάστηση ή παραμένει κολλημένη στις οροφές. Ελκύεται από ρεύματα αέρα και οσμές και συνηθίζει να πετάει σε ύψος 1,5-2 μέτρα. Το προσδόκιμο ζωής των ενηλίκων διαφέρει ανάλογα με το φύλο, τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και τη διαθέσιμη τροφή. Γενικότερα, η θηλυκή μύγα ζει 6-8 εβδομάδες, ενώ η αρσενική μύγα ζει λιγότερο.

Από υγειονομικής πλευράς, οι μύγες είναι μηχανικοί μεταφορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών και παρασίτων. Από τις κυριότερες ασθένειες που μεταδίδονται μέσω της μύγας είναι η σαλμονέλα που βρίσκεται σε πουλερικά, αυγά και κρέατα, η χολέρα, η πολιομυελίτιδα, η δυσεντερία, το τράχωμα (κύρια αιτία τύφλωσης παγκοσμίως), η λεϊσμανίαση, μυϊάσεις οι φιλαριάσεις, η τρυπανοσωμίαση ή “ασθένεια του ύπνου”, κ.τ.λ.

Συσκευές Ψεκασμού

Aromatic Pro

Είναι μια συσκευή ηλεκτρονική (LCD), πλήρως προγραμματιζόμενη, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του χώρου σας! Είναι κατασκευασμένη από ιδιαιτέρως ανθεκτικά υλικά, λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ και δέχεται φιαλίδια χωρητικότητας έως 300ml.

Τα προϊόντα παρέχονται με τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα:
α) Δελτίο Ασφαλείας Δεδομένων
β) Άδεια Κυκλοφορίας

Aromatic Auto

Είναι μια συσκευή αυτόματη (LED), με άριστη δυνατότητα να διατηρεί το χώρο σας αρωματισμένο, καθ΄ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου της ημέρας! Είναι κατασκευασμένη από ιδιαιτέρως ανθεκτικά υλικά, λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ και δέχεται φιαλίδια χωρητικότητας έως 300ml.

Τα προϊόντα παρέχονται με τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα:
α) Δελτίο Ασφαλείας Δεδομένων
β) Άδεια Κυκλοφορίας