Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ WC

Τα πάντα για την αισθητική και την καθαριότητα του WC.

Απολύμανση Λεκάνης Τουαλέτας

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στον τομέα της υγιεινής. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, οι συνεχείς μελέτες και η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες, αναδεικνύουν το έργο μας.

Κατανοώντας πόσο σημαντική είναι η υγιεινή της τουαλέτας για κάθε χώρο, σας παρουσιάζουμε την ιδανική λύση για την συνεχή καθαριότητα, απόσμηση και φρεσκάδα!

Η εγκατάσταση, ο έλεγχος και η συντήρηση των συσκευών γίνονται από εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρίας μας, οι οποίοι σας προσφέρουν λύσεις ανάλογες με τις απαιτήσεις σας.

Συσκευή Sani Pro
Έίναι μια συσκευή ηλεκτρονική (LCD), πλήρως προγραμματιζόμενη, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του χώρου σας! Είναι κατασκευασμένη από ιδιαιτέρως ανθεκτικά υλικά, λειτουργεί με 2 μπαταρίες C και δέχεται φιαλίδια χωρητικότητας 600ml.

Φιαλίδιο Toilet Clean Plus
Παρέχει αποτελεσματική καθαριστική δράση.
Αδρανοποιεί δυσάρεστες ή ανεπιθύμητες οσμές.
Επιβραδύνει τη δημιουργία πουρί και αλάτων.
Γυαλίζει το εσωτερικό σμάλτο της λεκάνης.
Δημιουργεί την αίσθηση φρεσκάδας και απολύμανσης.
Αρωματίζει διακριτικά το χώρο της τουαλέτας.

Τα προϊόντα παρέχονται με τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα:
α) Δελτίο Ασφαλείας Δεδομένων
β) Άδεια Κυκλοφορίας

Εγκατάσταση Συσκευής: Η συσκευή εφαρμόζεται σε κάθε τύπο τουαλέτας.
Συνδέεται απ’ ευθείας με το καζανάκι, μέσω ενός σωλήνα.
Δέχεται φιαλίδιο 600ml.

Διανομέας Χειροπετσέτας με Ηλεκτρονικό Αισθητήρα

Διατηρήστε το ρολό χειροπετσέτας πάντα προστατευμένο από τα μικρόβια του εξωτερικού περιβάλλοντος, για να έχετε πάντα χειροπετσέτες υψηλής υγειονομικής ποιότητας.

Μοντέρνος, σύγχρονος σχεδιασμός. Σε ποικιλία χρωμάτων, με σύνδεση παροχή ρεύματος ή λειτουργία με μπαταρίες. Εύκολη αντικατάσταση ρολού χειροπετσέτας. Μείωση Απορριμμάτων

Αφρός Σαπουνιού

Ενισχυμένη αντιβακτηριδιακή δράση. Ενισχυμένο Άρωμα κατά 100%. Πλούσιες Ενυδατικές Ιδιότητες για τα Χέρια

Διανομέας Χαρτιού Υγείας

Απόλυτη Υγιεινή: το ρολό χαρτιού μένει αποστειρωμένο και προφυλαγμένο από τα μικρόβια του περιβάλλοντος και δεν έρχεται σε επαφή με δεύτερο χρήστη.

Απολυμαντικό Επιφανειών

Τα απολυμαντικά καθαρίζουν και απολυμαίνουν τα χέρια και επιφάνειες όπως για π.χ. το καπάκι της τουαλέτας. Στεγνώνουν σε δευτερόλεπτα και διατίθενται σε δοχεία των 4lt για χρήση σε συσκευές αλλά και dispenser 350ml,1 Lt, 80 ml και ατομικά μαντηλάκια.